• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/
  • https://twitter.com/

S.S KAMUKENT ARSA VE KONUT YAPI KOOPERATİFİ

HOŞ GELDİNİZ

2019 VE 2020 MALİ GENEL KURUL DUYURUSU

S. S. KAMUKENT ARSA VE KONUT YAPI KOOPERATİFİ

SEZENLER   CAD.  NO: 1/10                     SIHHIYE/ ANKARA  

TEL: (0 312) 419 53 56 – 419 53 57             FAX: (0312) 419 23 53                     TİC.SİCİL:34707 

 

                                                                                                                                   TARİH  :

                                                                                                                                   SAYI    :       

 

Sayın üye:

 

S.S Kamukent Arsa ve Konut Yapı Kooperatifimizin 2019 ve 2020 Mali Genel Kurul toplantısı 27 Haziran 2021 tarihinde çoğunluk olmadığı taktirde 11 Temmuz 2021 tarihinde yapılacağı ilan edilmiş ve gerekli  hazırlıklar yapılmışken, Cumhurbaşkanlığı’nın pandemi ile ilgili mücadele kapsamında Pazar günleri sokağa çıkma yasağı kaldırılmamış, bu nedeni ile Genel kurulumuzun daha ileriki günlerde yapılması gerekmiştir.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın 03.06.2021 tarihli genelgesi ile  kooperatiflerin 2019 ve 2020 Mali Genel Kurullarının 31 Aralık 2021 tarihine kadar yapılabileceği belirtilmiştir. Pandemi ile mücadele kapsamında Cumhurbaşkanlığı’nca alınacak kararlar çerçevesinde üyelerimizin de gönül rahatlığıyla katılacağı  Genel Kurul tarihimiz yeniden belirlenerek tüm üyelerimize bildirileceğini  saygılarımızla duyururuz.

Sayın üyemiz

Dünyayı saran pandemi nedeniyle gelen yasaklardan dolayı Genel Kurulumuzu yapamadık.

 

27.04.2021 tarihli yazımızda sizlere yapılan çalışmalar hakkında bilgi sunmuştuk. Projelerimizde yapılan tadilat projesi ile otopark olarak geçen bodrum katlarının depo ve ısı merkezi olarak değiştirildiğini, kış bahçelerinin yapılan tadilat projesi  Belediye Meclisinden geçirilerek yasal hale getirildiğini, plan notlarında bulunan her adada %51 konut yapıldıktan sonra iskan ruhsatı verilir hükmünün de kaldırıldığını,  kanalizasyonumuz da  Mordoğan Arıtma tesisine bağlanacağından, bağlantıdan sonra %51 koşuluna bakmadan oturma izninin verileceği Belediye  tarafından kabul edilmiştir.  

Ayrıca, ana yollarımızın Büyükşehir Belediyesince asfalt yapılması çalışmalarının sonucunu aldık. Şu anda malzeme taşınmasına başlanmıştır. Biz sadece yolların  alt yapısının asfalt dökümüne  hazır hale getirilmesi için dolgu ve makine çalışmasını yapmaktayız. Arıtma tesisinin yapımını ve Mordoğan ana şebekesine bağlanmasının da Büyükşehir Belediyesi’nce yapılması için çalışmalarımız devam ediyor. Projelerinin çizimine başlanmıştır.

Kooperatifimizi yaşanır bir hale getirmek için her türlü çabayı gösteriyoruz. Bunlar bizim kooperatifimizin mali gücüyle yapılacak işler değil. Bedeli 20 milyon olan Elektrik şebekesinin yapımını da Gediz elektrik şirketine yaptırmaktayız. Bu sonuçları almak kolay olmadı. Büyük gayret ve çaba gösterdik. Alanımız Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile koruma altına alınmıştı. Koruma alanından Karaburun da ilk çıkarılan yer bizim oldu. Bunlar hep yönetimimizin başarısıdır. Ayrıca yakında Ticaret merkezimizin temelini atıyoruz. Alanımızda bulunan okul yerinde bir yüksek okul yapılması çalışmalarımızda devam ediyor.

            Bunlar yapıldığında alanımız bölgenin en çok aranan yeri olacaktır. Sağlıklı günlerde buluşmak üzere saygılarımızı iletiyoruz.

 

              M. FAHRİ AYKIRI                                HÜSEYİN ÇİLTEPE                            

          YÖN.KUR. II. BAŞKANI                 YÖNETİM KURULU BAŞKANI

  
1351 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
ZİYARET BİLGİLERİ
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam18
Toplam Ziyaret582746
HAVA DURUMU